Recepty: Talianska delikatesa netuctovo - Šalát Panzanella

Recepty: Talianska delikatesa netuctovo – Šalát Panzanella

Tlačové správy: Taliani milujú jedlo a dávajú si na ňom naozaj záležať. Dôkazom toho je aj tento ľahký šalát s krutónmi, ktorý je ideálny na záhradné posedenie s priateľmi alebo rodinou počas horúcich dní. Namiesto klasických krutónov tentoraz použijeme krekery TUC mini originál a domáce paradajky zo záhrady.

Panzanella

Ingrediencie:

  • TUC mini originál
  • domáce alebo BIO paradajky
  • trocha jemne nasekanej cibule
  • vínny ocot
  • olivový olej
  • petržlenová vňať
  • soľ, korenie podľa chuti

Do misky dáme cibuľku, štipku soli, trochu korenia a nakoniec pridáme ocot a olej. Na jednu lyžicu octu odmeriame zhruba päť lyžíc oleja. Starostlivo a rýchlo premiešame vidličkou, až sa nám ocot a olej spoja. Pridáme na kúsky nakrájané paradajky a petržlenovú vňať. Premiešame, ochutnáme a prípadne dochutíme. Potom už zostáva len pridať mini krekery TUC a perfektná, ľahká večera je na stole!

Recepty: Talianska delikatesa netuctovo – Šalát Panzanella
Ohodnoť tento článok
Pod autorom ZN.SK vychádzajú články externých redaktorov a články viacerých autorov súčasne. Neraz vám tak prinášame rozsiahlu tému, alebo článok neobvyklý voči ostatnej našej tvorbe.
Viac:
Amaranthe
Švédsko-dánska skupina Amaranthe opäť v Bratislave

Wordpress stránky
Ako zrýchlite vašu WordPress stránku? Tipy a triky

Cavendish a Sagan, Tour de France 2017
Peter Sagan na Tour de France skončil, kvôli obrane pred Cavendishom

Zavrieť