Kozí syr v zaujímavej kombinácii. Tento recept je dôkazom, že aj tradičné suroviny môžu byť pretvorené do moderného a nezabudnuteľného jedla, ktoré osloví každého milovníka kvalitnej gastronómie.
Rubrika - Gastro
Gastronómia v sebe zahŕňa oveľa viac, než si bežnbe človek vybaví. Rubrika pestrá svojim rozsahom priblíži svet jedál, nápojov aj pozadia ich príprav, výroby, či priamej konzumácie. Reštaurácie od výmyslu sveta prinášajú zaujímavé jedlá, inovácie, novinky, či originálne prostredie. Spôby úprav jedál, ich propagácia, aj to patrí do gastronómie. Nakoniec je samozrejmosťou zopár receptov. Recepty na chutné jedlá ako inšpirácia, či nevyhnutnosť, povedzme pre tých, čo nedokážu žiť bez jedinej konkrétnej lahôdky. Každý sme iný, každý máme rôzne chute, rozdielna je aj kultúra a dostupné suroviny. Takže niet sa čomu čudovať, že na celom svete je gastronomia tak pestrá.
Spoločnosť Stock na leto predstavila 4 nové miešané koktaily
Drinky v hotovej podobe sa dajú kúpiť aj v podobe hotových výrobkov. Stock teraz uvádza celý rad výrobkov a využíva ako základ svoje...