V Japonsku je obľuba neobvyklých a kreatívnych konceptov reštaurácií naozaj rozšírená. Tematické reštaurácie a kaviarne totiž tvoria...

Margarita má svoje vlastnosti, ktoré každý barman veľmi dobre pozná. Veď ide o jeden z najznámejších a tiež základných miešaných...

Cointreau je svetoznámy francúzsky pomarančový likér, ktorý má svoje výrazné postavenie vo svete miešaných nápojov, barmanských exhibícií...

Kozí syr v zaujímavej kombinácii. Tento recept je dôkazom, že aj tradičné suroviny môžu byť pretvorené do moderného a nezabudnuteľného jedla, ktoré osloví každého milovníka kvalitnej gastronómie.

V dobe, keď neexistovali moderné chladničky, bola úloha uchovávania potravín čerstvých náročná a vyžadovala množstvo kreativity a prispôsobenia sa. Ľudia boli nútení prispôsobiť svoju životosprávu a zásoby podľa

Pre našu kultúru bolo konské mäso v minulosti štandardným mäsom. Ako mäso tuhé, tvrdé a pre hodnotu koňa menej dostupné, sa však nikde...

Miešané nápoje sú nielen chutné, ale aj skvelým spôsobom, ako sa zabaviť pri ich príprave. Príprava týchto nápojov môže byť zábavným...

Drinky v hotovej podobe sa dajú kúpiť aj v podobe hotových výrobkov. Stock teraz uvádza celý rad výrobkov a využíva ako základ svoje...

Tlačová správa v sekcii Gastronómia: Spoločnosť Metaxa predstavila Private Reserve METAXA Orama pri príležitosti osláv nástupu...

Hot-dog je rýchlo pripraviteľný a chuťovo jasný. Kúpime ho na pumpe, v bežných stánkoch, na festivaloch a všade tam...