Hubárčenie je vášeň pre niekoho dvakrát, pre iných trikrát. Sú medzi nami takí, ktorí milujú hríby, ich hľadanie a zbieranie. Sú takí, ktorí
Zmrzlinový kornútok je jednoduchý keksík s výborným tvarom, ktorý nám umožňuje zmrzlinu vychutnávať aj počas chôdze a v jedinej ruke.
Plnené paradajky sú gastronomickou zaujímavosťou. Ich šupka je pomerne odolná voči teplu a tak sa pri pečení často neporušia. Okrem toho...
Bruschetta v tejto podobe vám bude určite chutiť. Základnou surovinou bude pre chuť práve tuniak s citrónom a s čiernym korením...
Tuniak v olivovom oleji s talianskou chilli papričkou je dôležitou surovinou, ktorá dodá tomuto recept tú správnu chuť. Tieto špagety budú...
Ak chcete tento rok vyskúšať aj niečo viac hravé, stavte na lahodný mrkvový cheesecake, po ktorom sa bude oblizovať celá rodina.
Grilovanie je tak trochu návratom do minulosti, keď príprave jedál vládol čistý oheň a teplo. Prečo k niečomu takému inklinujú najmä muži?
Stolovanie v stredoveku je pre historikov v niektorých lokalitách veľkou záhadou, inde o stolovaní v pravom slova zmysle ani nemôže byť reč.
Bravčové mäso neodmysliteľne patrí do každej slovenskej kuchyne. Ako a kde ho nakupovať, na čo si dať pozor a ako využiť jednotlivé...
Cestoviny s omáčkou Bolognese majú radi azda všetci. Ako ju však v pohodlí domova uvariť tak, aby jedlo chutilo ako priamo od Taliana?