Začiatok roka ubehol ako voda a čochvíľa nás čaká sviatok všetkých zamilovaných. Čo tak inšpirácia inšpirácia v podobe srdiečkových cupcakes?
Určite už u vás nastala situácia, kedy ste na poslednú chvíľku nezohnali tortu. Upiecť a ozdobiť tortu si občas žiada improvizáciu...
Veľká torta na svadobnej oslave musí byť. Neraz chceme aspoň jednu ako tú ústrednú, hlavnú, ktorá sa na svadobných fotkách pri slávnostnom...
Sumček je obľúbenou rybou medzi rybármi, aj medzi konzumentmi rýb. Nie len Vianoce, ale celý rok je ich sezónou. Môže byť ľahkou náhradou...
Fettuccine, v Taliansku obľúbený typ cestovín, znamenajú v preklade "malé stužky". Pôvodom pochádzajú z rímskej a z toskánskej kuchyne...
Na stránkach Zaujímavých noviniek sme si predstavili históriou medovníkov.... Dnes si predstavíme recept a postup ako pripraviť medovníčky...
Už rozvoniavajú medovníky? Výroba medovníkov sa dnes spája najmä s pečením na vianočné sviatky, a to takmer v každej domácnosti.
Medovníky, medovníčky. Ich vôňa je jedna z tých najtypickejších spájaných s Vianocami. Ich chuť má nezastupiteľné miesto na vianočnom stole.
K Vianociam okrem plného stola rôzneho sviatočného jedla a koláčikov neodmysliteľne patrí aj drink... vaječný likér, punč, varené vín, alebo..
Počuli ste už niekedy o fondue alebo ste ho mali dokonca možnosť ochutnať? Fondue poznajú najmä obyvatelia Švajčiarska, nakoľko je to ich národným a mimoriadne...