Kúpiť zamrazenú pizzu znamená pred jej prípravou riešiť jej rozmrazenie, alebo priame pečenie. Hoci príprava takej pizze sa zdá byť jednoduchá a návod na zadnej strane škatule spomína teplovzdušnú trúbu, aj tak sa mnohí nájdu takí, ktorí pokazia aj zdanlivo nepokaziteľné. Mikrovlnka nepomôže, pretože je potrebná celkom iná teplota a teplý vzduch. Návod spomína trúbu, no aj to sa dá pochopiť inak.
Na internete sa nachádza viacero fotografií pečenia mrazenej pizze, ktoré dopadli zle, na uhoľ, alebo len bez pekáča dopadli… na dno celej trúby. Mrazené cesto sa totiž pri rozmrazení stane mäkké a s nákladom surovín sa hravo prepadne. To, že je nutné použiť aj pekáč, sa totiž nie v každom návode vyslovene píše a občas sa naozaj aj takto na rošte podarí pizzu upiecť… so šťastím. Nie vždy je po ruke fotoaparát, ale tam kde bol sa podarilo týchto pár záberov, ktoré tak bohato kolujú po internete, že k nim ťažko uviesť zdroj. Aj pre odstrašujúci a zároveň zábavný (pre toho, čo toto musel čistiť) príklad „ako to nerobiť“, je tento článok v sekcii zábava.
Ten návod na druhej strane škatule nie je pre srandu králikov. Celú mrazenú pizzu si uložte na pekáč, prípadne ak máte dve, zmestíte ich na jediný pekáč tak, že obe prekrojíte na polovicu. Vtedy idú uložiť obe.
Extrémna gastronómia: Kasu Marzu, ovčí syr prelezený červami
Ovce požrali skleník plný marihuany a skákali vyššie ako kozy
Spisovateľka Lucia Sasková a román Neviditeľná aj s autogramom
V Trnave archeológovia objavili záhadnú tehlu s „štvorprstou rukou“
Najdlhšie zemepisné názvy na svete v ktorých sa istotne pomýlite
Tieto knihy o Slovensku sú krásnym darom aj pre (ne)čitateľa
Ľudské telo a extrémy: Ako dlho vydrží človek bez vody a jedla?
Francúz chcel zo sardínskej pláže Lampianu zobrať 41 kg kameňov
Geotermálny prameň Modrá lagúna (Blue Lagoon) na Islande topka
Podporte na StartLabe unikátne knihy Stromy a Pralesy Slovenska
Lama, juhoamerický symbol hôr: zaujímavosti a fakty o lamách
Matematika: milión, miliarda, bilión, biliarda… čo je vlastne ďalej?
Alokázia Macrorrhiza, tropická rastlina, ktorá nadchla aj našincov
Spomienka na okupáciu: film Muž, ktorý stál v ceste a František Kriegel
Extrémna gastronómia: Kasu Marzu, ovčí syr prelezený červami
Lama, juhoamerický symbol hôr: zaujímavosti a fakty o lamách
Aké druhy mlieka (okrem kravského) poznáme a kde sa využívajú
Extrémna gastronómia: Kasu Marzu, ovčí syr prelezený červami
Ovce požrali skleník plný marihuany a skákali vyššie ako kozy
Magazín Zaujímavé novinky vám od roku 2015 prináša zaujímavé čítanie, súťaže aj praktické témy. Venujeme sa živému aj technologickému svetu, knihám, kultúre, aj mnohým kuriozitám.
Máte pre nás TIP na článok?
Máte vo svojej obci zaujímavosť či kuriozitu? Viete o výnimočnom človeku, alebo o zaujímavosti, ktorá by mohla zaujať aj iných? Dajte nám vedieť.
Máte záujem o inzerciu?
Všetky podmienky k obsahu, ako aj možnosti pre inzerentov uvádzame v samostatnej stránke. Vítame zaujímavý obsah, zaujímavých partnerov a najmä férové vnímanie kvality.
V našom portfóliu je tiež:
www.domazahrada.sk – Magazín o bývaní a stavbe
www.kniznenovinky.sk – Magazín o knihách
www.slovenciny.com – Hry a ich preklady
Všetky práva vyhradené © ZN.SK - magazín zaujímavostí a noviniek
0 komentárov